Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte
+31 6 464 246 04

Verhuizen

Verhuizen zonder zorgen

U gaat verhuizen en bent op zoek naar een vakkundig verhuizer? RDS Movers & Rent brengt u van a naar b, van begane grond tot de gewenste etage of van stad naar platteland. Wij zorgen dat alles op rolletjes verloopt.

Goed materiaal is het halve werk

U kunt ervoor kiezen zelf uw spullen in te pakken of dit door ons te laten verzorgen. Nadat wij uw spullen met zorg hebben ingepakt gaan we rollend de deur uit. De reis begint bij de drempel en de volledige route hebben wij uiteraard goed in kaart gebracht. Goed beschermd door middel van verhuisdekens nemen uw spullen afscheid van hun oude thuis en worden op speciale rolplateaus naar de verhuiswagen gebracht. U kunt ervan op aan dat de oude locatie netjes wordt achtergelaten, ook wanneer u zelf niet bij de verhuizing aanwezig bent.

 Ook het demonteren van bijvoorbeeld een slaapkamer maakt onderdeel uit van onze service!

Verhuiswagen

Bij de verhuiswagen staat altijd een van onze verhuizers om niets uit het oog te verliezen. Eventueel met hulp van een collega plaatst hij de spullen op de laadklep en in de verhuiswagen. Dit kan een busje zijn met of zonder aanhangwagen, maar ook een grote verhuiswagen. (Voor zakelijke verhuizingen beschikken wij over een vrachtwagen combinatie.) Door een optimale indeling en standaard werkwijze te hanteren, zorgen wij er doorgaans voor dat alles in één dag en in één keer wordt verhuisd.

RDS Movers & Rent verzorgt ook complete zorgverhuizingen inclusief plaatsing en indeling van het nieuwe interieur.

Een nieuw adres

Eenmaal op de bestemming aangekomen parkeren wij de verhuiswagen op een verantwoorde manier en zetten eventueel een deel van de straat af. Op uw aanwijzing of zoals vooraf afgesproken worden uw spullen op het nieuwe adres geplaatst. Na het inpakken volgt het uitpakken, na het demonteren volgt nu het monteren. Dit gebeurt uiteraard met dezelfde zorg en ook hier houdt deze niet op. Er is altijd een ‘handyman’ aanwezig voor bijvoorbeeld het ophangen van een lamp of zelfs het instellen van de televisie. Het is altijd onze ambitie om pas te vertrekken wanneer u alles op de plaats heeft en met een kop thee achter het acht uur journaal kunt zitten.

Er is altijd een ‘handyman’ aanwezig voor het uitvoeren van technische werkzaamheden.

Uw verhuizing compleet verzorgd

Met de verhuisservice van RDS Movers & Rent is uw verhuizing compleet verzorgd. Onderdeel van onze service:

  • Inpakken, uitpakken, aanpakken
  • Demonteren, monteren, aansluiten, instellen
  • Het leggen van vloeren en ondervloeren (woningstoffering)
  • Verkeersregelingsdiensten en het begeleiden van evenementen
  • Ontzorgen, bezorgen, verzorgen

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op via telefoonnummer 0646424604 of het contactformulier op deze website.

U kunt bij RDS Movers & Rent ook terecht voor verkeersregelingsdiensten